Färgblind

oceans_of_slumberÄnnu en gång återknyter jag till gränslösheten i musiken, det är något jag berört i de tidigare inläggen Gränsöverskridande, Arabisk rock och Kvinnligt. Hårdrocken är inte bara etniskt blind och könsneutral, den är dessutom färgblind.

Förvisso är det alldeles för få med mörkare hudton inom hårdrocken, men det finns en del musiker med sitt ursprung på den afrikanska kontinenten även i de här genrerna (såväl hårdrock som mindre hård rock). Varför det är så få ska jag låta vara osagt, men kanske finns det fördomar även bland de som inte är kaukasier (som är överrepresenterade) om vilken musik man ska syssla med beroende på vilket ursprung man har.
.

.

.Inga kommentarer
Kategorier: Musik Taggar:, , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *