Vegan-test

Andra smaktestet av produkter i det nya vegansortimentet från Quorn är genomfört. Originalet till dem brukar normalt vara friterade, men så inte i det här fallet. De tillagas i ugn eller stekpanna, du behöver alltså inte dra igång fritösen.
.
.
z-posQuorn Vegan Nuggets är avsedda att efterlikna kycklingnuggets (på ”Restaurang” Gyllene Måsen kallade MacNågot) och de gör det med den äran. Friterat serveras vanligtvis med sötsur sås på kinesiska matställen, jag ville göra detsamma och det fungerade utmärkt tillsammans med de här bitarna.

Det börjar likna det där dåliga skämtet när man inte kan beskriva hur något smakar och man säger att det smakar som kyckling. Vegan Nuggets smakar just så, förutom att de var lite torra var det svårt att skilja från de med kyckling. Smaken fanns där och konsistensen fanns där, så Quorn får tummen upp för sina nuggets.

Sötsur sås

Ingredienser 2 portioner:

1/2 msk olivolja
2 dl kycklingbuljong
1/4 tsk salt
1 1/2 msk socker
1/2 msk potatismjöl
1/2 msk rödvinsvinäger
1/2 msk tomatpuré

Tillagning:

Rör samman ingredienserna till såsen i en kastrull.

Koka upp under omrörning och dra kastrullen från värmen.Inga kommentarer
Kategorier: Testat Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *