Avsmakat

Två bär- och fruktdrycker har idag avsmakats, God Morgon Eko Orange och Jokk Tranbär Äpple & Kanel. Jag skulle egentligen ha testat den nya God Morgon Orange Mandarin Mango, men den fanns inte att finna i butikerna på orten, så det fick bli en trotjänare istället.

För dig som inte tidigare har läst någon av mina produkttester ger jag ett av tre betyg, positiv, negativ eller neutral. Det har hänt att en produkt varit så bra eller så dålig att jag givit dubbelbetyg, det vill säga två positiv eller negativ, men det är inte ofta det händer.
.
.
z-posOm God Morgon Eko Orange finns det inte mycket att orda egentligen, det är en apelsinjuice gjord på färska frukter, ekologiskt odlade, och inte gjord på koncentrat. Den smakar precis så friskt som man förväntar sig, jag hade fått precis samma resultat om jag själv pressat apelsiner.
.
.
z-negLagom till jul lanseras Jokk Tranbär Äpple & Kanel, men det är en bärdryck jag dessvärre inte kommer att införskaffa fler gånger. Smaken direkt är helt godkänd, man känner tydligt tranbärssmaken och en antydan av kanel. Tyvärr har man blandat två syrliga smaker och det är här problemet infinner sig, eftersmaken är tillräckligt sur/syrlig för att ansiktet ska skrynkla ihop sig och tungan försöka gömma sig bakom gomseglet. En sötare frukt än äpple hade varit att föredra.Inga kommentarer
Kategorier: Testat Taggar:, , , , ,


Support us at Patreon


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *